طرز تهیه شیرینی با کینوا پرک

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه شیرینی با کینوا پرک :

 

 

مواد لازم :

کینوا پرک …. ۳ پیمانه ( ۲۵۰ گرم)

پودر دارچین ….. ۱ قاشق چایخوری

پودر جوز هندی …. نصف قاشق چایخوری

عصاره وانیل …. ۱ قاشق چایخوری

نمک دریا …. نصف قاشق چایخوری

کره بادام …. ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون …. ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

فر را تا دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.در یک کاسه بزرگ کینوا پرک شده،دارچین، جوز هندی و نمک دریا را با یکدیگر مخلوط کنید.ماهیتابه را روی شعله گاز قرار دهید و کره بادام را بر روی آن ذوب کنید و کم کم عصاره وانیل و روغن زیتون را به آن اضافه کنید.مخلوط کره را با کینوا پرک هم بزنید ، سپس بر روی ورق نسوز پهن کنید و داخل فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا طلایی رنگ شود. به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا شیرینی سرد شود و سرو کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *