شیرینی کینوا پرک

مطلب را به اشتراک بگذارید

کینوا پرک چیست ؟

آیا تا به حال در مورد کینوا پرک شنیده اید ؟ دانه کینوا فاقد گلوتن است و دارای پروتئین بسیار زیادی است و غله ای ایده آل برای گیاه خواران می باشد.کینوا پرک از دانه های کینوا فشرده شده، بدست می آید.یکی از بهترین مزایای پرک کینوا، مصرف آن بدون پخت است.می توانید کینوا پرک را برای صبحانه نیز استفاده کنید.کینوا پرک با شیر یا آب ولرم و با کمی میوه ، وعده بسیار خوبی برای شما خواهد بود،این وعده غذایی سرشار از پروتئین بوده و برای بدن سودمند است.

ارزش غذایی کینوا پرک

دانه های کینوا به طور طبیعی کم کالری است.کینوا منبع بسیار خوبی از پروتئین گیاهی و فیبرهای غذایی است.یک سوم فنجان کینوا پرک حاوی ۱۳۰ کالری است .کینوا پرک منبع بسیار خوبی از پروتئین است و برای گیاه خواران سودمند می باشد.

روش مصرف کینوا پرک

کینوا پرک را می توانید هم به صورت خام و یا پخته شده برای تهیه صبحانه فوری و انواع سوپ استفاده کنید یا آن را بر روی سالادهایتان بپاشید.

دستور غذایی با کینوا پرک

یکی از بهترین دستورهای غذایی کینوا پرک وعده صبحانه آن است،بدین صورت که کینوا پرک را با جو دوسر صبحانه مخلوط کنید و یک وعده غذایی پر پروتئین داشته باشید.

شیرینی کینوا پرک

 

 

مواد لازم :

جو دوسر پرک ….. ۲ پیمانه

کینوا پرک ….. ۱ پیمانه

گردو …… نصف پیمانه

میوه خشک شده (کشمش،کرن بری،گیلاس) …. نصف پیمانه

چیپس شکلات ….. نصف پیمانه

روغن زیتون ….. یک چهارم پیمانه

کره بادام زمینی …… ۳ قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای …. یک چهارم پیمانه

وانیل …. ۱ قاشق چای خوری

نمک دریایی …. نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه :

فر را از قبل تا دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید سپس سینی فر را با آلومینیوم بپوشانید و آن را به روغن آغشته کنید. در ظرفی جداگانه روغن، وانیل، نمک دریا، شکر قهوه ای و کره بادام زمینی را خوب با یکدیگر مخلوط کرده و کنار بگذارید. سپس جو دوسر پرک، کینوا پرک، شکلات ها و میوه های خشک شده را با یکدیگر مخلوط کنید. در آخر مخلوط دو ظرف را با یکدیگر خوب هم بزنید تا مواد به یکدیگر بچسبند و بر روی سینی که از قبل آماده کرده بودید پهن کنید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار داده و بپزید، سپس شیرینی ها را از فر خارج کنید و به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا شیرینی ها سرد شوند یا بهتر است داخل یخچال بگذارید و سپس به برش های کوچک تقسیم کرده و سرو کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *