طرز تهیه بیسکوئیت ها

طرز تهیه بیسکوئیت ها

مطلب را به اشتراک بگذارید

بیسکوئیت جو دو سر با تخم مرغ

مواد لازم:

۱ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری عسل
¼ قاشق چای خوری نمک
۱ فنجان آرد جو دو سر
۱ قاشق غذاخوری آرد سویا
۱ قاشق غذاخوری شیر مادر یا شیر خشک کودک

طرز تهیه:

فر را تا دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در کاسه ای تخم مرغ را شکسته و با عسل به خوبی مخلوط نمائید، سپس بقیه مواد را اضافه کرده و به خوبی هم  بزنید. خمیر به دست آمده را آغشته به آرد کرده و به ضخامت ۲٫۵  سانتیمتر و به اندازه های دلخواه در سینی از قبل چرب شده بچینید و در فر قرار داده و به مدت ۷ دقیقه بپزید سپس سینی را از فر در آورده بیسکوئیت ها را برگردانده  و به مدت ۴ دقیقه دیگر بپزید.

بیسکوئیت جو دو سر بدون تخم مرغ

مواد لازم:

نصف فنجان آرد برنج قهوه ای
نصف فنجان آرد جو دو سر
نصف قاشق چای خوری عسل یا شیره نیشکر
مقداری آب

طرز تهیه:

هر دو نوع آرد را با عسل یا شیره نیشکر مخلوط کرده و تا زمانی که ترکیبی خمیری به دست آید به آن آب اضافه کنید سپس خمیر را به ضخامت نیم سانتی متر به صورت گرد در آورده و برروی سینی از قبل چرب شده بچینید و به مدت ۹۰ دقیقه در فری با دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد بپزید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *