طرز تهیه پوره سبزیجات مناسب گروه خون O و A

طرز تهیه پوره سبزیجات گروه خون O و A

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه پوره سبزیجات مناسب گروه خون O و A

پوره سبزیجات

طرز تهیه:

همه سبزیجات مجاز و مناسب گروه خون فرزندتان را خرد کرده و در قابلمه با کمی آب بخار پز کنید. نسبت میزان سبزیجات ۲ فنجان با  ۱۳ فنجان آب می باشد. کلیه مواد را در مخلوط کن ریخته و به صورت پوره در آورید. این پوره را در یخچال نگهدارید  و هر بار برای مصرف مقداری از آن را از یخچال خارج نموده و با آب گوشت یا شیر مادر و یا شیرخشک ترکیب نموده و به فرزندتان بدهید.

 پوره لوبیا چشم بلبلی

طرز تهیه:

یک فنجان لوبیای چشم بلبلی را پاک کرده و به مدت یک شبانه روز در آب خیس کنید، سپس آن را به مدت ۲ دقیقه جوشانده و بعد در پوش را گذاشته و بگذارید ۲ ساعت بپزد، سپس آنرا آبکش نموده و مجدداً در قابلمه ریخته ۳ فنجان آب به آن اضافه کرده و اجازه دهید بجوشد تا کاملاً نرم و له شود و دوباره آن را آبکش کرده و با ¾ فنجان شیرمادر یا شیرسویا مخلوط کرده و میکس نمائید تا پوره شود و به  کودک بدهید.

پوره لوبیا سبز

مواد لازم:

۱ فنجان لوبیا سبز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری آب یا شیر مادر

طرز تهیه:

لوبیا سبز را به خوبی بخار پز کنید سپس آب یا شیر مادر را به آن اضافه کرده پوره نمائید و به فرزند خود بدهید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *