طرز تهیه گوشت ها

طرز تهیه گوشت ها

مطلب را به اشتراک بگذارید

پوره گوشت

طرز تهیه:

۱ فنجان از گوشت مناسب گروه خون کودکتان را به اندازه ۱٫۵ سانتیمتر خرد کنید، دقت کنید چربی گوشت به خوبی  گرفته شود، سپس یک فنجان آب سبزیجات به آن اضافه نموده به مدت یک ساعت و تا زمانی که گوشت کاملاً پخته شود آن را بپزید، سپس گوشت را به خوبی پوره کرده و آب باقیمانده از آن را برروی آن بریزید و بلافاصله پس از خنک شدن ، پوره گوشت را فریز نمائید. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *