طرز تهیه بیسکوئیت ها

طرز تهیه بیسکوئیت ها

مطلب را به اشتراک بگذارید

بیسکوئیت جو دو سر با تخم مرغ

مواد لازم:

۱ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری عسل
¼ قاشق چای خوری نمک
۱ فنجان آرد جو دو سر
۱ قاشق غذاخوری آرد سویا
۱ قاشق غذاخوری شیر مادر یا شیر خشک کودک

طرز تهیه:

فر را تا دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در کاسه ای تخم مرغ را شکسته و با عسل به خوبی مخلوط نمائید، سپس بقیه مواد را اضافه کرده و به خوبی هم  بزنید. خمیر به دست آمده را آغشته به آرد کرده و به ضخامت ۲٫۵  سانتیمتر و به اندازه های دلخواه در سینی از قبل چرب شده بچینید و در فر قرار داده و به مدت ۷ دقیقه بپزید سپس سینی را از فر در آورده بیسکوئیت ها را برگردانده  و به مدت ۴ دقیقه دیگر بپزید.

بیسکوئیت جو دو سر بدون تخم مرغ

مواد لازم:

نصف فنجان آرد برنج قهوه ای
نصف فنجان آرد جو دو سر
نصف قاشق چای خوری عسل یا شیره نیشکر
مقداری آب

طرز تهیه:

هر دو نوع آرد را با عسل یا شیره نیشکر مخلوط کرده و تا زمانی که ترکیبی خمیری به دست آید به آن آب اضافه کنید سپس خمیر را به ضخامت نیم سانتی متر به صورت گرد در آورده و برروی سینی از قبل چرب شده بچینید و به مدت ۹۰ دقیقه در فری با دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد بپزید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *