زرشک پلو با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

زرشک پلو با کینوا :

مواد لازم :

مرغ ………… ۶ تکه

کینوا پخته شده ………. ۲ پیمانه

برنج ……….. ۳ پیمانه

زرشک ………. ۱ پیمانه

رب گوجه فرنگی ……….. ۲ قاشق غذاخوری

پیاز داغ ……………….. ۳ قاشق غذاخوری

شکر …………….. ۲  قاشق غذاخوری

سیر …………….  ۲ حبه

کره ………. ۶۰ گرم

زعفران …………  به مقدار لازم

نمک دریا، فلفل، زردچوبه ……….  به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز خورد شده رو با کمی روغن تفت می دهیم تا سرخ شود. سپس ۴۰ گرم از کره رو به پیاز اضافه کرده، زردچوبه و فلفل هم ریخته و رب گوجه رو هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم. وقتی رب سرخ شد، سیر رو هم خورد کرده و اضافه می کنیم. تکه های مرغ رو داخل ماهیتابه می گذاریم. به مرغ کمی حرارت داده سپس حدود ۱ الی ۲ لیوان آب داخل مرغ ها ریخته نمک دریا هم اضافه می کنیم و در قابلمه رو می بندیم تا مرغ بپزد. به مدت ۱ الی ۱ و نیم ساعت اجازه می دهیم تا مرغ  کاملا بپزد. حالا باید زرشک رو درست کنیم، زرشک ها رو داخل ماهیتابه ریخته شکر و مابقی کره رو هم اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا شکر آب شود. زعفران دم کرده رو ریخته و تفت میدیم تا آبش کاملا کشیده شود. در نهایت برای خوش طعم تر شدن زرشک می توانیم مقداری پیاز داغ بهش اضافه کنیم. زرشک رو با برنج دم کشیده و کینوا مخلوط می کنیم تا برای تزیین ازش استفاده کنیم.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *