قیمه پلو با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

قیمه پلو با کینوا :

مواد لازم :

برنج ………… ۴ پیمانه

کینوا پخته نشده ………. ۳ پیمانه

گوشت چرخ کرده ………. ۳۰۰ گرم

لپه ………… ۲ پیمانه

پیاز …….. ۱ عدد

گرد لیمو ………… ۲ قاشق غذاخوری

سیب زمینی بزرگ  …… ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ……… ۲ قاشق غذا خوری

زعفران آب کرده ……….. به میزان لازم

زردچوبه، دارچین، نمک دریا …….. به میزان لازم

روغن ………… به میزان لازم

طرز تهیه :

اول برنج را خیس کنید و کنار بگذارید. پیاز را سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را هم داخلش بریزید تا با هم سرخ شوند. داخل یک ظرف دیگر لپه را می پزیم، بعد از پخت لپه توسط آبکش از آب جدا می کنیم و به مایه گوشت و پیاز اضافه می کنیم. این مواد با هم خوب باید تفت بخورند. حالا رب، زردچوبه، نمک دریا، دارچین و گرد لیمو می ریزیم و باز تفت می دهیم. پس از نیم پز شدن برنج، کینوا و مواد را لابه لای برنج بریزید تا دم بکشد. در آخر روی آن کره و زعفران آب کرده بریزید. کمی هم سیب زمینی سرخ کنید و کنار آن بگذارید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *