طرز تهیه سوپ جو دو سر با شیر و هویج

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

  • جو دوسر ………………………. ¼ فنجان
  • آب…………………………………. ¼ فنجان
  • شیر………………………………… ۲ فنجان
  • روغن زیتون…………………………. ۱ قاشق چای خوری
  • هویج خرد شده……………………. ۱ عدد متوسط
  • سیر خرد شده…………………….. ۱ حبه
  • پیاز…………………………………. ۱ عدد متوسط
  • پودر پونه یا نعناع………………….. ⅛ قاشق چای خوری
  • نمک دریا و فلفل ……………………… به میزان لازم
  • برگ گشنیز خرد شده……………. ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

روغن را درون تابه ای ریخته و بگذارید داغ شود. سپس سیر را به روغن اضافه کنید. پس از اینکه قهوه ای شد، پیاز و هویج را اضافه نموده و تفت دهید.

سپس جو دوسر را به مواد اضافه نموده و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید.

آب و شیر را درون تابه ریخته و بگذارید ۵ دقیقه جوش بیایند. در انتها نمک دریا، فلفل، پودر پونه یا نعناع و برگ گشنیز خرد شده را اضافه نمایید.

مواد غذایی بالا را بنا بر گروه خون خود می توانید تغییر دهید. به عنوان مثال دارندگان گروه های خونی A و AB می توانند به جای شیر از شیر سویا استفاده نمایند.

دوستانی که خواهان رژیم و تناسب اندام هستند این سوپ می تواند یک وعده ی غذایی خوب برایشان باشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *