سوپ نخود فرنگی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

روغن زیتون………………۲۰ گرم (۲ قاشق غذا خوری) (۱۸۰ کالری)
پیاز……………………….۲۰۰ گرم (یک عدد متوسط)
نخود فرنگی……………..۱۰۰ گرم (۱۸ کالری)
آب……………………….۴ لیوان
هویج……………………۱۰۰ گرم (یک عدد متوسط)
کرفس…………………۱۰۰ گرم
سبوس جو دوسر……….۳۰ گرم
زردچوبه و نمک دریا……………به مقدار کافی

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خرد کرده سپس در روغن زیتون تفت دهید تا طلائی شود، سپس زردچوبه را اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید و سپس آب را به آن اضافه کنید. هویج را رنده کرده یا به دلخواه می توانید نگینی کنید. کرفس را هم خرد کرده و به همراه نخود فرنگی، سبوس جو دوسر به سوپ اضافه کرده و میگذاریم آرام با شعله بپزد. بعد از یک ساعت میتوانید این سوپ را با آب لیمو ترش تازه میل کنیددر صورت دلخواه می توانید مقداری زنجبیل به آن اضافه کنید.

توجه:

این سوپ برای دو نفر کافی است.
غلظت سوپ را میتوانید به میل خودتان تنظیم نمایید.
این سوپ خوشمزه برای هر ۴ گروه خونی OABAB مناسب می باشد.
دوستانی که خواهان رژیم و تناسب اندام هستند این سوپ می تواند یک وعده ی غذایی خوب برایشان باشد.
این سوپ خوشمزه برای یک نفر ۲۰۵ کالری است، بسیار غذای کم کالری و دارای ویتامین و املاح مورد نیاز بدن می باشد.
این سوپ خوشمزه برای افرادی که دارای دیابت و یبوست هستند بسیار مناسب می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *