خواص فلفل دلمه ای

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص فلفل دلمه ای

پاپریکا یکی از انواع پر استفاده فلفل در سراسر دنیا میباشد این نوع فلفل در رنگهای سبز، زرد و قرمز وجود دارد.
پاپریکا یا فلفل دلمه ای منبع خوبی از ویتامین C , بتاکاروتین و بیوفلاونیدن (یکی از انواع آنتی اکسیدان) میباشد فلفل دلمه ای سبز رنگ دو برابر و فلفل دلمه ای قرمز رنگ سه برابر نیاز روزانه بدن حاوی ویتامین C میباشند.

فلفل دلمه ای قرمز رنگ شامل مقدار فراوانی بتاکاروتین نیز هست (بتا کاروتین میتواند در بدن تبدیل به ویتامین A شود) بیوفلاونیدن هم که از آنتی اکسیدان ها محسوب میشود همانطور که قبلاً گفته شد از فعالیت رادیکال های آزاد جلوگیری کرده و از سرطان و بیماریهای قلبی پیشگیری میکند.

توجه : مصرف انواع فلفل برای گروه های خونی  A و  AB مضر است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *