جو دو سر پرک با بیکن

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

شیر………………………. نصف فنجان

نمک دریا………………………به مقدار لازم

موز………………………..۱ عدد اسلایس شده

گوشت بیکن………………..۲ عدد پخت شده

کره بادام زمینی………………۱ قاشق غذا خوری (سرپر)

طرز تهیه:

۱- در یک قابلمه شیر را بجوشانید، نمک دریا و جو دوسر پرک را اضافه کرده و هم بزنید. حرارت را کاهش دهید و صبر کنید تا جو نرم شود. (حدود ۵ دقیقه)

۲- جو را درون یک ظرف بریزید و موز، گوشت بیکن و کره بادام زمینی را روی آن قرار دهید. نوش جان!

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *