کوکی پرک چاودار

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

پرک چاودار………………..۱٫۵ فنجان

آرد…………………..نصف فنجان

بیکینگ پودر…………………….۱ قاشق چایخوری

مربا سیب (سس سیب)…………………۱/۴ فنجان

روغن زیتون……………….۱/۴ فنجان

شکر قهوه ای…………………۳/۴ فنجان

تخم مرغ……………………۱ عدد

وانیل…………………….۱ قاشق چایخوری

دارچین…………………….۱ قاشق چایخوری

کشمش………………نصف فنجان

طرز تهیه:

۱- فر را از قبل در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.

۲- پرک چاودار، آرد، بیکینگ پودر، نمک و دارچین را در یک ظرف مخلوط کنید.

۳- در یک ظرف دیگر مربای سیب (سس سیب)، روغن زیتون، تخم مرغ و شکر را با مخلوط کن هم بزنید.

۴- وانیل را اضافه کنید.

۵- به آرامی مخلوط پرک چاودار را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

۶- بعد از اینکه خمیر یکدست شد، کشمش را اضافه کنید.

۷- خمیر را به شکل اسکوپی بر روی کاغذ روغنی بریزید.

۸- بگذارید ۸-۱۲ دقیق بپزد. کوکی شما آماده سرو می باشد. نوش جان!

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *