مواد لازم:
پرک چاودار………………..۱٫۵ فنجان
آرد…………………..نصف فنجان
بیکینگ پودر…………………….۱ قاشق چایخوری
مربا سیب (سس سیب)…………………۱/۴ فنجان
روغن زیتون……………….۱/۴ فنجان
شکر قهوه ای…………………۳/۴ فنجان
تخم مرغ……………………۱ عدد
وانیل…………………….۱ قاشق چایخوری
دارچین…………………….۱ قاشق چایخوری
کشمش………………نصف فنجان
طرز تهیه:
۱- فر را از قبل در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
۲- پرک چاودار، آرد، بیکینگ پودر، نمک و دارچین را در یک ظرف مخلوط کنید.
۳- در یک ظرف دیگر مربای سیب (سس سیب)، روغن زیتون، تخم مرغ و شکر را با مخلوط کن هم بزنید.
۴- وانیل را اضافه کنید.
۵- به آرامی مخلوط پرک چاودار را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
۶- بعد از اینکه خمیر یکدست شد، کشمش را اضافه کنید.
۷- خمیر را به شکل اسکوپی بر روی کاغذ روغنی بریزید.
۸- بگذارید ۸-۱۲ دقیق بپزد. کوکی شما آماده سرو می باشد. نوش جان!