کلوچه کشمشی با پرک چاودار

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد مورد نیاز:

  • یک و نیم فنجان پرک چاودار
  • نصف فنجان آرد
  • یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • نصف فنجان روغن زیتون
  • نصف فنجان شکر قهوه ای
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • نصف قاشق چایخوری دارچین
  • سه چهارم فنجان کشمش
  • کمی نمک دریا

طرز تهیه:

ابتدا فر را تا دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. سپس پرک چاودار، آرد، بیکینگ پودر، نمک و دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط  را در ظرفی بریزید و سپس روغن زیتون، تخم مرغ و شکر را به آن اضافه و به خوبی هم بزنید.

اکنون کشمش ها را به مخلوط اضافه کنید. حال ترکیب حاصل را روی کاغذ مخصوص پخت کلوچه بریزید و به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

کلوچه های شما آماده سرو می باشند. نوش جان!

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *