کلوچه کشمشی با پرک چاودار

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد مورد نیاز:

  • یک و نیم فنجان پرک چاودار
  • نصف فنجان آرد
  • یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • نصف فنجان روغن زیتون
  • نصف فنجان شکر قهوه ای
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • نصف قاشق چایخوری دارچین
  • سه چهارم فنجان کشمش
  • کمی نمک دریا

طرز تهیه:

ابتدا فر را تا دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. سپس پرک چاودار، آرد، بیکینگ پودر، نمک و دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط  را در ظرفی بریزید و سپس روغن زیتون، تخم مرغ و شکر را به آن اضافه و به خوبی هم بزنید.

اکنون کشمش ها را به مخلوط اضافه کنید. حال ترکیب حاصل را روی کاغذ مخصوص پخت کلوچه بریزید و به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

کلوچه های شما آماده سرو می باشند. نوش جان!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *