نان چاودار خانگی (۲عدد نان)

مطلب را به اشتراک بگذارید

نان چاودار خانگی (۲ عدد نان)

مواد لازم:

  • آرد نانوایی ……………..چهار تا چهار و نیم لیوان
  • خمیر ترش فوری……………..یک قاشق مربا خوری
  • شیر………………دو قاشق مرباخوری
  • آرد چاودار………………یک ونیم فنجان
  • روغن زیتون…………دو قاشق غذاخوری
  • شکر………………یک چهارم لیوان
  • آب گرم…………….دو لیوان

طرز تهیه:

دو و سه چهارم لیوان آرد نانوایی را باخمیر ترش مخلوط کنید.

آب گرم، شکر و روغن زیتون به آن اضافه کنید و ابتدا با سرعت متوسط و سپس با سرعت بالا هم بزنید.

آرد چاودار، زیره ومقداری از آرد مانده را با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید.

خمیر را به مدت ۸ دقیقه روی سطحی که آرد پاشیده اید ورز دهید.

خمیر را در داخل ظرفی که چرب کرده اید قرارداده و در جایی گرم قرار دهید تا حجمش دو برابر شود.

روی سطحی صاف آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار داده و ۱۰ دقیقه روی آن را بپوشانید.

کف سینی فر را چرب کرده و روی آن کمی آرد بپاشید.

خمیر را گوله کنید و روی سینی فر پهن کنید.

دوباره روی خمیر را بپوشانید و خمیر را به مدت ۴۰ دقیقه  در جایی گرم بگذارید.

فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

روی نان ها را کمی شیر بمالید و به مدت ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *