کباب کره ای

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم برای ۸ تا ۱۰  نفر

ابتدا مواد لازم برای کباب :

گوشت کنجه …………………………….. نیم کیلو
سینه و ران مرغ کنجه  …………………..  نیم کیلو
پیاز کوچک دونیم کرده ………………….. ۳-۴ عدد
بادمجان با پوست حلقه حلقه  …………. ۱عدد
کدوسبز با پوست حلقه حلقه  ………… ۱عدد
قارچ دونیم کرده ……………………….. ۱۰۰ گرم

مواد لازم جهت خواباندن گوشتها :

سس سویا  …………………….. نیم پیمانه
پیازچه ساطوری …………………. یک بته
سیر کوبیده ……………………… ۳ حبه
فلفل قرمز ساییده ………………. ۱قاشق چایخوری
زنجبیل ساییده ………………….. ۱قاشق چایخوری
شکر ………………………………۱قاشق چایخوری
ارده ………………………………. ۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ………………………. ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه : 

اجزای مایه را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. گوشت و مرغ را روی مایه بریزید و زیر و رو کنید. ۳-۴ ساعت روی میز آشپزخانه یا یک شب در یخچال بخوابانید. گوشت و تره بار و مرغ را یک در میان به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید. با کته یا نان و سالاد سر سفره بگذارید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *