سوکیاکی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم: 

 

قارچ………………………………………۱۲ عدد
روغن زیتون……………………………۳ قاشق سوپخوری
پیاز……………………………………….۳ عدد
لوبیا سبز تازه……………………………۲۰۰ گرم
کاهو…………………………………….۱ فنجان
فلفل قرمز دلمه ای…………………….۱ عدد
پیاز سبز خرد شده…………………….۶ عدد
پنیر……………………………………..۲۵۰ گرم
رشته پلوئی……………………………۳۵۰ گرم
سس سویا…………………………….۰٫۵ فنجان
آب……………………………………..۱ فنجان
شکر…………………………………..۱ قاشق سوپخوری
آب لیموترش تازه……………………۱ قاشق سوپخوری
ادویه…………………………………..قدری

پودر ماهی…………………………….۱۰ گرم 

طرز تهیه:
پودر ماهی و آب داغ را در قابلمه ای مخلوط کنید، پیاز چه ها را ابتدا به قطعات ۵ سانتیمتری سپس بصورت خلالهای باریک خرد کنید و در کاسه آب یخ قرار دهید تا ساقه آنها فر بخورند. پنیر سویا را بصورت قطعات مکعبی خرد کنید، پیازچه ها را آبکش کرده سپس پنیر و پیازچه ها را در ۶ کاسه تقسیم کنید، مخلوط پودر ماهی با آب را در قابلمه داغ کنید. سس سویا را بیافزایید و بهم بزنید تا حل شود و بدون اینکه بجوشد آن را گرم کنید، این مایع را در کاسه های سوپ سرو نمایید و با جوانه یونجه، صدف یا قارچ خوراکی، خلالهای هویج در صورت تمایل تزئین کنید. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *