برنج تفت داده شده (بگم بب)

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد  لازم:

سیب زمینی متوسط ………………… نصفی

هویج متوسط ………………………… نصفی
کدوی سبز متوسط …………………. نصفی
قارچ ………………………………… ۴ عدد
برنج پخته شده …………………….. ۲۵۰ گرم
روغن زیتون …………………………. ۲ قاشق
گوچوجان…………………………… به میزان دلخواه

سوی سس ……………………….. یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

سیب زمینی و هویج را پوست گرفته و کدو را تمیز می کنیم، سپس هر ۳ را ریز خرد می کنیم. حال کمی روغن زیتون در تابه ریخته و سبزیجات ذکر شده را درون آن به مدت چند دقیقه تفت می دهیم. بعد از ۱۰ دقیقه برنج پخته شده را به مخلوط حاصل اضافه می کنیم و آن را خوب در داخل تابه هم می زنیم(به مدت ۵ دقیقه). غذا هم اکنون آماده است، آن را در ظرف ریخته و اگر تمایل داشتید می توانید به آن گوچوجان اضافه کنید و میل بفرمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *