طرز تهیه ناگت مرغ با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه ناگت مرغ با کینوا :

 

مواد لازم :

سینه مرغ ……………………. ۲ عدد

نمک دریا …………………………. یک چهارم قاشق چایخوری

فلفل سیاه ………………… یک چهارم قاشق چایخوری

آرد جو دو سر ………………….. یک چهارم فنجان

پنیر پارمزان ……………. ۲ قاشق غذاخوری

پودر سیر ……………….. یک چهارم قاشق چایخوری

کره ……………………….. ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ……………… ۱ عدد

کینوا پخته شده …. ۱ ونیم فنجان

سس مایونز ……….. ۳ قاشق غذاخوری

ماست یونانی …….. ۳ قاشق غذاخوری

عسل ……………….. ۲ قاشق چایخوری

خردل ……………… ۲ قاشق چایخوری  

طرز تهیه :

فر را از قبل تا دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید.مرغ را با نمک دریا و فلفل طعم دار کنید. آرد جو دوسر، پنیر، پودر سیر را در ظرفی مخلوط کنید، در ظرف دیگر کره و تخم مرغ را هم بزنید. کینوا را در ظرف دیگر بریزید. ابتدا مرغ را داخل ظرف آرد و سپس در تخم مرغ و در آخر در ظرف کینوا قرار می دهید. مرغ ها را داخل فر به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. برای درست کردن سس؛ مایونز، ماست، عسل و خردل را با کمی پودر سیر مخلوط می کنید و با ناگت ها سرو کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *