میگو و تربچه با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

میگو و تربچه با کینوا :

 

 

مواد لازم :

کره …………………………. ۳ قاشق غذاخوری

پیاز قرمز …………………. ۱ فنجان

سیر خرد شده ……… ۵ قاشق چایخوری

کینوا …………………….. ۱ فنجان

نمک دریا ……………………… سه چهارم قاشق چایخوری

لوبیا سبز …………….. ۱ فنجان

تربچه …………………. ۸ عدد

آبلیمو ……………….. ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون …….. ۱ قاشق غذاخوری

میگو …………… ۱ فنجان

پوست لیمو رنده شده ………… ۱ قاشق چایخوری

جعفری خرد شده ……………… ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

روی حرارت ملایم کره را آب کنید سپس پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید. کینوا را به ترکیب اضافه کنید به مدت ۳ دقیقه هم بزنید. سپس آب را به ترکیب اضافه کنید و به مدت ۱۲ دقیقه تا زمانی که آب کاملا جذب شود منتظر بمانید. در ظرفی دیگر کره، نمک دریا، لوبیا سبز و تربچه را اضافه کنید و به مدت ۶ دقیقه تفت دهید.این دو ترکیب را خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. روی حرارت ملایم با کمی روغن زیتون، میگوها و سیر را اضافه کنید و هر طرف را ۴ دقیقه تفت دهید سپس مخلوط را ترکیب کرده و برای سرو غذا با جعفری تزئین کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *