ظرف سوسیس پنیر با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

ظرف سوسیس پنیر با کینوا :

 

مواد لازم :

کینوا ……………….. ۱ و نیم فنجان

آب …………………….. ۲ و نیم فنجان

روغن زیتون ………. ۱و نیم فنجان

پیاز خرد شده ……. یک دوم فنجان

هویج خرد شده …… یک دوم فنجان

سوسیس پنیر ……… ۴ عدد

آرد جو دو سر  …………………… یک چهارم فنجان

کره …………………… ۲ قاشق غذاخوری

سیر خرد شده …….. ۲ حبه

شیر …………………….. ۲ فنجان

سینه مرغ …………… ۲ عدد

بروکلی خرد شده ………. ۶ فنجان

پودر آویشن ………………. ۱ قاشق غذاخوری

نمک دریا ………………………… یک دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه ………………. یک دوم قاشق چایخوری

فلفل قرمز ……………… یک چهارم قاشق چایخوری

پودر سوخاری ……….. یک دوم فنجان

پنیر چدار رنده شده …… ۱ فنجان

طرز تهیه :

فر را از قبل تا دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. کینوا و آب را داخل قابلمه اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا آب کاملا جذب شود سپس به مدت ۵ دقیقه منتظر بمانید تا خنک شود. روی حرارت ملایم با کمی روغن زیتون، پیاز، هویج و سوسیس را تفت دهید. آرد جو دوسر، کره و سیر را به ماهیتابه دیگر اضافه کنید. بروکلی را به مخلوط شیر و پودر سوخاری اضافه کنید و با نمک دریا، فلفل و آویشن طعم دار کنید. برای سرو غذا، تمامی ترکیبات را لایه لایه اضافه کنید و روی آن را پنیر بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر بگذارید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *