طرز تهیه ناگت مرغ با کینوا :
مواد لازم :
سینه مرغ ……………………. ۲ عدد
نمک دریا …………………………. یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه ………………… یک چهارم قاشق چایخوری
آرد جو دو سر ………………….. یک چهارم فنجان
پنیر پارمزان ……………. ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر ……………….. یک چهارم قاشق چایخوری
کره ……………………….. ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ……………… ۱ عدد
کینوا پخته شده …. ۱ ونیم فنجان
سس مایونز ……….. ۳ قاشق غذاخوری
ماست یونانی …….. ۳ قاشق غذاخوری
عسل ……………….. ۲ قاشق چایخوری
خردل ……………… ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
فر را از قبل تا دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید.مرغ را با نمک دریا و فلفل طعم دار کنید. آرد جو دوسر، پنیر، پودر سیر را در ظرفی مخلوط کنید، در ظرف دیگر کره و تخم مرغ را هم بزنید. کینوا را در ظرف دیگر بریزید. ابتدا مرغ را داخل ظرف آرد و سپس در تخم مرغ و در آخر در ظرف کینوا قرار می دهید. مرغ ها را داخل فر به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. برای درست کردن سس؛ مایونز، ماست، عسل و خردل را با کمی پودر سیر مخلوط می کنید و با ناگت ها سرو کنید.