طرز تهیه غذای گوشتی مندو (غذای کره ای)

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :
 آرد …………………. نیم کیلو
 هویج ………………. ۱  عدد
 پیاز ………………… ۱ عدد
 پیازچه …………….. ۴ عدد
 گوشت گاو ………… نیم کیلو

نمک ……………….. یک قاشق چایخوری

طرز تهیه :

آرد را با آب خمیر کرده با دست به صورت ورقه های نازک در آورید. بعد گوشت را خرد کرده و در مقدار کمی روغن زیتون تفت دهید. هویج، پیاز و پیازچه را به قطعات ریز خرد کرده و به همان حالت خام با گوشت مخلوط کنید.
ورقه های خمیر را روی تخته گذاشته مقداری از مخلوط را روی ان ریخته و به شکل صدف آن را ببندید بعد صدف ها را می توانیم به چهار حالت بپزیم:

۱- به صورت بخارپز
۲- سرخ کردن با روغن کم
۳- سرخ کردن با روغن زیاد
۴- به صورت سوپ

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *