خوراک گوشت کره ای (بول گوکی)

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :
گوشت گاو ………………………………………… نیم کیلو
سویا سس ……………………………………….. ۲قاشق غذاخوری
کنجد ………………………………………………. نصف قاشق غذاخوری
ادویه ………………………………………………. نصف قاشق چایخوری
سیرخردشده ……………………………………… نصف قاشق غذاخوری
شکر ………………………………………………. یک قاشق غذاخوری
عسل یا شیره خرما یا شیره انگور ……………….نصف قاشق غذاخوری
روغن کنجد ………………………………………. نصف قاشق غذاخوری
پیاز درشت ………………………………………. ۱عدد
هویج متوسط …………………………………….. ۱عدد
پیازچه …………………………………………… ۴عدد
روغن زیتون ……………………………………… ۱قاشق غذاخوری
گلابی …………………………………………… ۱عدد
زنجبیل …………………………………………… به مقدار خیلی کم

قارچ ……………………………………………… ۵عدد

طرز تهیه:

گوشت خام گاو را برش های نازک زده و کنار بگذارید. مقدار ۲ قاشق سویا سس در ظرفی ریخته و کمی کنجد و ادویه به آن اضافه کنید و مقداری سیر خرد شده را نیز بریزید. آب یک عدد گلابی را پس از ریختن آن در مخلوط کن بگیرید و به همراه قارچ خردشده و شکر و شیره خرما به مخلوط سویا سس اضافه کنید. پس از افزودن یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون به این مخلوط گوشت گاو را وارد این مخلوط می کنیم و با دستکش به خوبی گوشتها را آغشته به این مواد می کنیم.
مقدار کمی روغن زیتون در تابه ریخته و یک پیاز را در آن خرد می کنیم. حال گوشت را به درون تابه منتقل می کنیم و خوب هم می زنیم نصف استکان اب هم به تابه اضافه می کنیم. به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه حرارت می دهیم. در پایان مقدار کمی هویج و پیازچه خرد شده را به گوشت پخته شده اضافه می کنیم و مجدداً به مدت ۵ دقیقه حرارت می دهیم و هم می زنیم. حال غذای شما آماده است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *