سوپ ورمیشل و کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سوپ ورمیشل و کینوا :

مواد لازم :

پیاز …….. ۱ عدد

کینوا پخته نشده ……. ۱پیمانه

سس سویا …….. ۳ قاشق غذا خوری

فلفل قرمز …….. ۱/۴ قاشق چای خوری

رشته سوپی …… ۱ لیوان

گوجه فرنگی ……. ۳ عدد

تخم کتان بو داده طلایی ………… ۳ قاشق غذا خوری

آب گوشت ……. ۲ لیوان

روغن زیتون ……… به میزان لازم

نمک دریا ……….. به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا در درون قابلمه ای مناسب مقداری روغن زیتون بریزید، سپس بر روی شعله گاز قرار دهید وقتی که روغن زیتون داغ شد پیاز و سیر خرد شده را در درون قابلمه تفت دهید. گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید و در درون قابلمه اضافه کنید و بعد از این که گوجه فرنگی ها سرخ شدند فلفل قرمز، سس سویا و تخم کتان بو داده طلایی را به مواد سوپ اضافه کنید و این مواد را نیز تفت دهید. آب گوشت را به همراه ۲ لیوان آب و کینوا به مواد سوپ اضافه کنید و حرارت گاز را ملایم کنید و درب قابلمه را ببندید تا سوپ با حرارت ملایم پخته شود سپس رشته سوپی را به سوپ ورمیشل اضافه کنید. بعد از اینکه رشته نرم شد و سوپ به خوبی لعاب انداخت می توانید آن را سرو کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *