طرز تهیه اشکنه با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه اشکنه با کینوا

 

 

مواد لازم :

کره …………. ۳۰ گرم

کینوا پخته شده ………. ۱ پیمانه

تخم مرغ ……… ۲ عدد

پیاز ……… ۱ عدد

آب ……… ۳ لیوان

مرزه ……. ۱ قاشق غذا خوری

نمک دریا و فلفل ……… به میزان لازم

زردچوبه ………….. به میزان لازم

آرد جو دوسر ……….. ۲ قاشق غذا خوری

سیب زمینی ………..  ۴ عدد

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را خرد کنید و در درون قابلمه به همراه کره تفت دهید. بعد از اینکه پیاز طلایی رنگ شد آرد جو دوسر را به آن اضافه کنید و تفت دهید. مرزه خشک را به همراه نمک دریا و فلفل و زردچوبه به پیاز و آردجو اضافه کنید و هم بزنید تا مواد اشکنه با یکدیگر به خوبی مخلوط شوند. سپس سیب زمینی ها را که در ابعاد دلخواه خرد کرده اید به مواد اضافه کنید. ۳ لیوان آب در درون قابلمه بریزید حرارت گاز را کم کنید. درب قابلمه را ببندید بعد از اینکه سیب زمینی به خوبی پخته شد کینوا پخته شده را اضافه کنید. در آخر تخم مرغ ها را در درون قابلمه بشکنید و مواد اشکنه را هم بزنید. وقتی که تخم مرغ ها سفت شدند غذای شما آماده است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *