سوپ ورمیشل و کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سوپ ورمیشل و کینوا :

مواد لازم :

پیاز …….. ۱ عدد

کینوا پخته نشده ……. ۱پیمانه

سس سویا …….. ۳ قاشق غذا خوری

فلفل قرمز …….. ۱/۴ قاشق چای خوری

رشته سوپی …… ۱ لیوان

گوجه فرنگی ……. ۳ عدد

تخم کتان بو داده طلایی ………… ۳ قاشق غذا خوری

آب گوشت ……. ۲ لیوان

روغن زیتون ……… به میزان لازم

نمک دریا ……….. به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا در درون قابلمه ای مناسب مقداری روغن زیتون بریزید، سپس بر روی شعله گاز قرار دهید وقتی که روغن زیتون داغ شد پیاز و سیر خرد شده را در درون قابلمه تفت دهید. گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید و در درون قابلمه اضافه کنید و بعد از این که گوجه فرنگی ها سرخ شدند فلفل قرمز، سس سویا و تخم کتان بو داده طلایی را به مواد سوپ اضافه کنید و این مواد را نیز تفت دهید. آب گوشت را به همراه ۲ لیوان آب و کینوا به مواد سوپ اضافه کنید و حرارت گاز را ملایم کنید و درب قابلمه را ببندید تا سوپ با حرارت ملایم پخته شود سپس رشته سوپی را به سوپ ورمیشل اضافه کنید. بعد از اینکه رشته نرم شد و سوپ به خوبی لعاب انداخت می توانید آن را سرو کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *