سوپ جو دو سر با آلو

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

جو دوسر پرک……..۳۰ گرم
سبزی آش……………۳۰ گرم
روغن  زیتون……….۱۰ گرم
پیاز………………..یک عدد
آلو بخارا خشک…..۵۰ گرم
نمک دریا……………..به میزان کافی
آب……………..۲ لیوان
آلو را از روز قبل بشویید و خیس کنید.
طرز تهیه :
پیاز را در روغن زیتون تفت داده و سپس کمی زردچوبه به آن اضافه کنید ۳۰ ثانیه تفت دهید سپس آب نمک دریا و آلو و جو دوسر پرک را به آن اضافه کنید و بگذارید حدود یک ساعت پخته شود سپس سبزی را خرد کرده و بگذارید ۲ تا ۵ دقیقه دیگر پخته شود.
این سوپ خوشمزه برای تمام گروه های خونی OABAB مناسب می باشد و افرادی که دارای یبوست هستند خوردن این سوپ به آنها به شدت توصیه می شود. کالری این سوپ ۳۷۰ می باشد. کسانی که قصد لاغر شدن را دارند این یک غذای مناسب و کم کالری می باشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *