سوپ جو دو سر با آلو

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

جو دوسر پرک……..۳۰ گرم
سبزی آش……………۳۰ گرم
روغن  زیتون……….۱۰ گرم
پیاز………………..یک عدد
آلو بخارا خشک…..۵۰ گرم
نمک دریا……………..به میزان کافی
آب……………..۲ لیوان
آلو را از روز قبل بشویید و خیس کنید.
طرز تهیه :
پیاز را در روغن زیتون تفت داده و سپس کمی زردچوبه به آن اضافه کنید ۳۰ ثانیه تفت دهید سپس آب نمک دریا و آلو و جو دوسر پرک را به آن اضافه کنید و بگذارید حدود یک ساعت پخته شود سپس سبزی را خرد کرده و بگذارید ۲ تا ۵ دقیقه دیگر پخته شود.
این سوپ خوشمزه برای تمام گروه های خونی OABAB مناسب می باشد و افرادی که دارای یبوست هستند خوردن این سوپ به آنها به شدت توصیه می شود. کالری این سوپ ۳۷۰ می باشد. کسانی که قصد لاغر شدن را دارند این یک غذای مناسب و کم کالری می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *