زردچوبه و درمان آکنه

مطلب را به اشتراک بگذارید

زردچوبه و درمان آکنه

آکنه یک نگرانی عمده برای نوجوانان و بزرگسالان است. آکنه یک مشکل شایع پوست است که با علائم بسیاری مانند جوش، دانه های سرسیاه و… پدیدار می شود.

زردچوبه در درمان آکنه و علائم آن بسیار موثر است.
زردچوبه دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی است که برای از بین بردن باکتری هایی که باعث ایجاد آکنه می شوند، مفید است.
حاوی کورکومین است که خاصیت ضد التهابی دارد.
قرمزی و التهاب پوست را تسکین می دهد.

با خاصیت آنتی اکسیدانی که دارد، رادیکال های آزاد را نابود کرده و از ایجاد جوش و آکنه جلوگیری می کند، و در نتیجه پوستی شفاف و تمیز به ارمغان می آورد.

در نتیجه، زردچوبه هم برای پیشگیری و هم برای درمان آکنه سودمند است.

به علاوه، مصرف زردچوبه به صورتی خوراکی نیز، با خواص بی شماری که دارد می تواند از ایجاد آکنه جلوگیری کند.

همچنین زردچوبه را می توان در تهیه ی ماسک هایی ارزان قیمت و مفید برای درمان آکنه بکار برد.
زردچوبه برای درمان اختلالات پوستی برای قرن ها در کشورهای شرقی و آسیایی استفاده می شود.

دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است، که برای درمان آکنه بسیار مفیدند.

دستور العملی برای برای درمان آکنه

۴ قاشق غذاخوری پودر زردچوبه، ۱ قاشق غذا خوری شیر و ۴ قاشق غذاخوری عسل را با هم ترکیب کنید. تا زمانی هم بزنید که خمیر یکنواختی به وجود آید. ترکیب را در یخچال نگهداری کنید.
دستورالعمل دیگری نیز می توانید به جای ترکیب ذکر شده استفاده کنید که شامل ۸ قاشق غذاخوری پودر زردچوبه و ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون است.
طریقه ی استفاده از دو خمیر فوق، یکسان است.
ترکیب را به مناطق آسیب دیده ی پوست مالیده، ماساژ دهید و ۱۰ دقیقه منتظر بمانید. زردچوبه خشک و سفت خواهد شد. سپس پوست خود را سشتشو دهید. می توانید از صابون صورت بدین منظور استفاده کنید.
زردچوبه چربی اضافه ی پوست را از بین می برد و موجب تسکین التهاب پوست می شود.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *