سوپ برنج

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

  • برنج خام………………………………….۲۵ گرم
  • اسفناج یا برگ چغندر…………………….۳۰ گرم
  • هویج خرد شده …………………………..۳۰ گرم
  • روغن زیتون …………………………….۱۰ گرم ( یک قاشق غذاخوری)
  • پیاز ………………………………………۶۰ گرم
  • زردچوبه …………………………………به مقدار کم
  • نمک دریا………………………………………به مقدار کم
  • آب ………………………………………۲ الی ۲٫۵ لیوان

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و در روغن زیتون سرخ کنید ،زردچوبه را افزوده و ده ثانیه دیگر تفت دهید. سپس آب، برنج و نمک دریا را بر روی آن افزوده و بگذارید به مدت ۱ ساعت با شعله آرام بپزد. سپس هویج و اسفناج (یا برگ چغندر) را نیز اضافه نمایید. پس از پخت کامل سوپ می توانید آن را به دلخواه با  آب نصف یک عدد لیمو ترش و ده گرم زنجبیل تازه رنده شده میل نمایید. این سوپ لذیذ برای کلیه افراد با گروههای خونی مختلف مناسب و مفید است.

کالری این سوپ …………………..۱۵۵

این سوپ به دلیل کالری کم و  جو دوسر، برای افرادی که دارای دیابت و یا یبوست هستند، بسیار سودمند است.
اگر خواهان تناسب اندام هستید ، از این سوپ به عنوان میان وعده استفاده نمایید و بنا به سن و توان خود، روزانه نیم ساعت ورزش کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *