سالاد ذرت و گوجه فرنگی با کینوا

سالاد ذرت و گوجه فرنگی با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد ذرت و گوجه فرنگی با کینوا :

 

 

مواد لازم :

دانه کینوا …………………… ۱ فنجان

آب …………………….. یک و نیم فنجان

ذرت …………………………… ۱ فنجان

گوجه فرنگی ……………… ۱ فنجان

جعفری خرد شده ………. یک چهارم فنجان

روغن زیتون …………….. ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو ………………………. ۲ قاشق غذاخوری

سرکه سفید …………….. ۲ قاشق غذاخوری

نمک دریا ………………………. یک چهارم قاشق چایخوری

سیر خرد شده ……………………….. ۱ حبه

طرز تهیه :

یک و نیم فنجان آب با دانه کینوا را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا آب کاملا جذب شود و کینوا بپزد. برای مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا کینوا خنک شود. سپس تمامی مواد ذکر شده در مواد لازم را با کینوا به خوبی مخلوط کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *