سالاد جعفری با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد جعفری با کینوا :

 

 

مواد لازم :

کینوا ……………………….. یک دوم فنجان

آب ………………………….. ۱ فنجان

جعفری ………………….. سه چهارم فنجان

کرفس خرد شده ………. یک دوم فنجان

پیاز خرد شده ……………. یک دوم فنجان

زردآلو ………………………… یک دوم فنجان

آبلیمو ……………………….. ۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون …………….. ۱ قاشق غذاخوری

عسل ………………………. ۱ قاشق غذاخوری

نمک دریا …………………….. یک چهارم قاشق چایخوری

فلفل سیاه …………… یک چهارم قاشق چایخوری

تخم کدو حلوایی ……… یک چهارم فنجان

طرز تهیه :

آب و کینوا را به مدت ۲۰ دقیقه روی شعله ملایم قرار دهید تا آب کاملا جذب و کینوا بپزد. سپس برای مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. جعفری، کرفس، پیاز و زردآلو را به کینوا اضافه کنید. تمامی مواد ذکر شده در مواد لازم را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *