سالاد یونانی با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد یونانی با کینوا :

 

 

مواد لازم :

کینوا ……………………………. ۲ فنجان

آب مرغ ……………………….. ۳ فنجان

روغن زیتون ………………… ۲ قاشق غذاخوری

نعناع ……………………… ۱ قاشق چایخوری

پوست لیمو رنده شده ……………….. ۱ قاشق چایخوری

سرکه ………………………………………… ۱ قاشق چایخوری

نمک دریا ………………………………………… یک دوم قاشق چایخوری

گوجه فرنگی نگینی ………………… ۱ فنجان

زرشک پخته شده …………………………………….. ۱ فنجان

فلفل رنگی زرد خرد شده ………… یک دوم فنجان

خیار خرد شده ………………………… یک دوم فنجان

پنیر فتا …………………………………… یک سوم فنجان

زیتون بی هسته …………………….. ۳ قاشق غذاخوری

موسیر خرد شده …………………… ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

کینوا و آب مرغ را روی شعله متوسط به مدت ۱۵ دقیقه داخل قابلمه بریزید و منتظر بمانید تا آب کاملا جذب و کینوا بپزد. بعد از آن به مدت ۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا کینوا خنک شود. در آخر تمامی مواد ذکر شده را به کینوا اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *