سالاد تبوله با گندم سیاه

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد تبوله با گندم سیاه

مواد لازم :

  • گندم سیاه …………….. یک لیوان
  • جعفری خرد شده …….. یک بسته کوچک
  • نعناع خرد شده ……….. یک بسته کوچک
  • پیاز سرخ رنگ …………. یک عدد بزرگ
  • خیار بوته ای …………… ۲ عدد متوسط
  • گوجه فرنگی ………….. ۲ عدد
  • لیمو ترش ……………… ۲ عدد
  • سیب پوست کنده ……. یک عدد
  • زیره سبز ………………. یک قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ……………. ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک دریا و فلفل …………… ه مقدار لازم

طرز تهیه :

  • گندم سیاه را به همراه ۵۰۰ میلی لیتر آب بمدت ۲۰ دقیقه پخته و با آب سرد آبکش کنید و بگذارید تا خشک شود.
  • جعفری، نعناع، پیاز، خیار و گوجه فرنگی خرد شده را به همراه گندم سیاه در یک ظرف بزرگ سالادی بریزید و کنار بگذارید.
  • آب لیمو ترش، روغن زیتون، زیره و سیب خرد شده را در همزن ریخته و خوب هم بزنید تا به شکل سس در آید. سپس نمک دریا و فلفل را به آن اضافه کنید.
  • سس بدست آمده را بروی سالاد ریخته و آنرا سرو کنید.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *