سالاد الویه بدون گوشت و سس مایونز

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد الویه بدون گوشت و سس مایونز

مواد لازم:

  • ۵۰۰ گرم بلغور جو دوسر
  • ۵۰۰ گرم گندم سیاه
  • ۵۰۰ گرم کینوا سفید
  • ۵۰۰ گرم جو دوسر پرک صبحانه
  • ۱۰ عدد تخم مرغ
  • ۵۰۰ گرم کدو سبز
  • ۵۰۰ گرم سیب ترش
  • ۷۵۰ گرم خیارشور
  • ۲ قوطی نخود فرنگی
  • ۵ قاشق غذاخوری آبلیمو
  • ۱۰۰ گرم روغن زیتون

طرز تهیه:

بلغور جو دوسر، گندم سیاه و کینوا سفید را با یکدیگر در قابلمه با ۳ لیوان آب بپزید. پس از آن که پخت و آب آن جمع شد کنار بگذارید تا به خوبی سرد شود. سیب ترش و کدو را خرد کرده و با آب کم بپزید تا آب به خوبی جمع شود و کنار گذاشته تا سرد گردد. سپس در غذاساز به خوبی آسیاب کنید تا یکدست شود.

تخم مرغ ها را پخته، پوست آن را کنده و پس از سرد شدن خرد کنید. خیارشور را نیز در ظرفی خرد کرده و آماده کنید.

همه مواد را در ظرفی با یکدیگر مخلوط کرده، هم بزنید و چند ساعت در یخچال نگه دارید و سپس از خوردن سالاد الویه لذت ببرید!

  • این سالاد برای ۵ الی ۶ نفر کافیست.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *