سالاد تبوله با گندم سیاه

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد تبوله با گندم سیاه

مواد لازم :

  • گندم سیاه …………….. یک لیوان
  • جعفری خرد شده …….. یک بسته کوچک
  • نعناع خرد شده ……….. یک بسته کوچک
  • پیاز سرخ رنگ …………. یک عدد بزرگ
  • خیار بوته ای …………… ۲ عدد متوسط
  • گوجه فرنگی ………….. ۲ عدد
  • لیمو ترش ……………… ۲ عدد
  • سیب پوست کنده ……. یک عدد
  • زیره سبز ………………. یک قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ……………. ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک دریا و فلفل …………… ه مقدار لازم

طرز تهیه :

  • گندم سیاه را به همراه ۵۰۰ میلی لیتر آب بمدت ۲۰ دقیقه پخته و با آب سرد آبکش کنید و بگذارید تا خشک شود.
  • جعفری، نعناع، پیاز، خیار و گوجه فرنگی خرد شده را به همراه گندم سیاه در یک ظرف بزرگ سالادی بریزید و کنار بگذارید.
  • آب لیمو ترش، روغن زیتون، زیره و سیب خرد شده را در همزن ریخته و خوب هم بزنید تا به شکل سس در آید. سپس نمک دریا و فلفل را به آن اضافه کنید.
  • سس بدست آمده را بروی سالاد ریخته و آنرا سرو کنید.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *