سالاد باقالا با کینوا :
مواد لازم :
کینوا ……………….. یک و نیم فنجان
آب سبزیجات …………… ۳ فنجان
پنیر توفو …………………. ۱ فنجان
روغن زیتون ……………. ۳ قاشق غذاخوری
نمک دریا ………………………. ۱ و یک چهارم قاشق چایخوری
ریحان …………………… ۱ فنجان
آبلیمو …………………… ۳ قاشق غذاخوری
سس خردل ………… ۲ قاشق غذاخوری
شکر ……………………. ۱ قاشق غذاخوری
پوست رنده شده لیمو ………… ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه …………………………… یک دوم قاشق چایخوری
سیر ……………………………………. ۳ حبه
باقالا پخته شده ………………………………….. ۱ فنجان
گوجه فرنگی خرد شده ……… ۳ فنجان
پیاز …………………………………… یک دوم فنجان
هویج خرد شده ………………… یک دوم فنجان
لوبیا قرمز ………………………… ۱ فنجان
طرز تهیه :
روی شعله ملایم کینوا و آب سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا آب سبزیجات کاملا جذب کینوا شود، سپس به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. پنیر توفو را روی حرارت قرار دهید و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شود. سپس تمامی مواد ذکر شده در مواد لازم را در کاسه اضافه کنید و با کینوا و پنیر توفو مخلوط کنید.