مواد غذایی سودمند ، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون A

مطلب را به اشتراک بگذارید

جداول زیر از کتاب ” مبارزه با پیری با علم گروه خونی ” نوشته دکتر آدامو تهیه شده اند که شامل تنها چندین مورد از مواد غذایی متناسب با هر چهار گروه خونی می باشند. جهت آگاهی از تمامی موارد و همچنین آگاهی از مکمل‌ های ویژه تسکین ‌دهنده دردهای آرتروزی، مکمل‌ های ویژه ترمیم مفاصل، مکمل‌ های ویژه پس از عمل جراحی و ورزش های مناسب بر اساس گروه خونیتان با ما تماس گرفته و کتاب های دکتر آدامو را تهیه کنید.

گوشت های سودمند ، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون A

بسیار سودمند

 ندارد

سودمند

 ندارد

بی اثر: مجاز به مقدار بیشتر

 مرغ، شتر مرغ، بوقلمون، باقرقره، مرغ شاخدار، جوجه

بی اثر: مجاز به مقدار کم

 ندارد

مضر

 انواع گوشت‌های فراوری شده مانند سوسیس و کالباس، گوشت گاو، گوشت گوسفند، گوشت گوساله، گوشت بز، اردک، کبک، قرقاول، بلدرچین، غاز، دل گاو، گوشت اسب، گوشت بره، گوشت بوفالو، دل، جگر و قلوه گوساله، خرگوش، سنجاب، لاک پشت، گوشت آهو و گوزن

ماهی های سودمند ، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون A

بسیار سودمند

 شیر ماهی، ماهی ‌سالمون ‌تازه، ساردین، ماهی روغنی آب های سرد

سودمند

 سرخو، کپور، قزل آلا دریا، ماهی سوف، ماهی سفید

بی اثر: مجاز به مقدار بیشتر

 ماهی کفال، ماهی تن، شمشیر ماهی، خورشید ماهی، طوطی ماهی، استراوژن، شوریده، ماهی خاردار، اردک ماهی، کوسه

بی اثر: مجاز به مقدار کم

 ندارد

مضر

 ماهی کولی، خاویار، خرچنگ، سفره ماهی، حلوا ماهی، سالمون‌ دودی، شاه ماهی، میگو، ماهی مرکب، صدف، صدف حلزونی، مار ماهی، سفره ماهی، اختاپوس، اسب ماهی، کفشک ماهی، هامور، کلیکا، گربه ماهی

 لبنیات سودمند ، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون A

بسیار سودمند

 ندارد

سودمند

 ندارد

بی اثر: مجاز به مقدار بیشتر

 تخم مرغ، تخم اردک، کفیر، پنیر پیتزا، ماست، پنیر ریکوتا، تخم بلدرچین، تخم غاز، روغن تهیه شده از کره

بی اثر: مجاز به مقدار کم

 پنیر فتا، پنیر بز، شیر بز، خامه ترش

مضر

 بستنی، کشک، پنیر خامه ای، سرشیر،  کره، کازیین، شیر گاو  پنیر آمریکایی، پنیر آبی، پنیر چدار، پنیر گودا، پنیر پارمیزان

روغن های سودمند ، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون A

بسیار سودمند

 روغن زیتون، روغن بزرک، روغن گردو

سودمند

 ندارد

بی اثر: مجاز به مقدار بیشتر

 روغن بادام، روغن کنجد، روغن آووکادو، روغن ماهی، روغن گل پامچال، روغن گل رنگ، روغن سویا، روغن آفتابگردان، روغن جوانه گندم

بی اثر: مجاز به مقدار کم

 روغن کانولا

مضر

 روغن کرچک، روغن نارگیل، روغن ذرت، روغن پنبه دانه، روغن بادام زمینی

آجیل‌ ها و دانه‌ های روغنی سودمند ، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون A

بسیار سودمند

 دانه بزرک، گردو

سودمند

 بادام زمینی، تخمه کدو حلوایی، کره بادام زمینی

بی اثر: مجاز به مقدار بیشتر

 بادام و فرآورده های آن، فندق، ماکادامیا، تخم خشخاش

بی اثر: مجاز به مقدار کم

 کنجد و فرآورده های آن

مضر

 بادام هندی، پسته

لوبیا و حبوبات سودمند ، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون A

بسیار سودمند

 لوبیا سویا و کلیه فرآورده های آن

سودمند

 لوبیا سبز، لوبیا سیاه، چشم بلبلی، باقالا، انواع عدس، لوبیا چیتی

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

 لوبیا سفید

بی اثر: مجاز به مقدار کم

 ندارد

مضر

 نخود، لوبیا قرمز، تمبر هندی، لوبیا لیما

غلات و نشاسته های سودمند ، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون A

بسیار سودمند

 ندارد

سودمند

 گندم سیاه، نان های بدون گلوتن، سبوس جو دوسر، آرد جو دوسر، جو دوسر، برنج کامل، سبوس برنج، چاودار، آرد سویا

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

 آرد گندم سمولینا، جو

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 ذرت، ارزن، پاپکرن، آرد سفید گندم، آرد کامل گندم

مضر

سبوس گندم ، جوانه گندم 

سبزیجات سودمند ، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون A

بسیار سودمند

 بروکلی، قاصدک، بامیه، انواع پیاز، زردک، اسفناج

سودمند

 آلوئه ورا، کنگر فرنگی، چغندر، هویج، کرفس، سیر، کلم قمری، تره، قارچ، کدو حلوایی، شلغم، کاهو

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

 مار چوبه، ساقه بامبو، گل کلم، خیار، کاسنی، رازیانه، سرخس، برگ خردل، پیازچه، جلبک دریایی، موسیر، آب تره، کدو سبز،بلوط

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 ذرت، زیتون سبز، ترشی شور

مضر

 کلم، بادمجان، زیتون سیاه، ترشی با سرکه، سیب زمینی، سیب زمینی شیرین، ریواس، گوجه فرنگی، انوع فلفل

میوه‌ ها و آب میوه ها سودمند ، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون A

بسیار سودمند

 شاه توت، زغال اخته، گیلاس، آلو برقانی، آلو بخارا

سودمند

 زرد آلو، انجیر(تازه و خشک)، گریپ فروت، لیمو ترش، آناناس

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

 سیب، گلابی آسیایی، آووکادو، گواوا، کیوی، توت سفید، شلیل، هلو، خرمالو، تمشک، هندوانه، گلابی، خربزه مشهدی

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 انواع انگور، به، کشمش، توت فرنگی، خرما، انار، میوه ستاره ای

مضر

 موز، نارگیل، گرمک، انبه، پرتقال، نارنگی، پاپایا، طالبی

ادویه‌جات سودمند ، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون A

بسیار سودمند

 سیر، زنجبیل، زردچوبه

سودمند

 شنبلیله، خردل خشک، سس سویا

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

 آگار، فلفل شیرین، عصاره بادام، پکتین سیب، مالت جو، ریحان، برگ بو، زیره، هل، پیاز کوهی، گشنیز، میخک، شوید، مرزنجوش، انواع نعناع، ملاس نیشکر، جوز، رزماری، پونه کوهی، زعفران، مریم گلی، مرزه، نمک دریا، استویا، تمبر هندی، ترخون، مخمر

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 برنج قهوه ای، شکلات، نشاسته ذرت، شیره ذرت، دکستروز، فروکتوز، عسل، شکر (قهوه ای و سفید)

مضر

 آسپارتام، پودر فلفل قرمز، ژلاتین، انواع صمغ، سرو کوهی، کچاپ، مایونز، فلفل (سیاه/سفید)، انواع سرکه

چای‌ های گیاهی سودمند ، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون A

بسیار سودمند

 بابونه، قاصدک، زنجبیل

سودمند

 آلوورا، بابا آدم، گینکو، جینسینگ، جعفری، نارون، سنبل الطیب

بی اثر: مجاز به مقدار بیشتر

 شیرین بیان، توت سفید، نعناع فلفلی، تمشک، مریم گلی، نعناع، توت فرنگی، آویشن، بلوط سفید، بومادران، ریشه شیرین، بیان

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 رازک

مضر

 ریواس

سایر نوشیدنی های سودمند ، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون A

بسیار سودمند

 چای سبز

سودمند

 قهوه معمولی

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

 قهوه بدون‌ کافئین

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 ندارد

مضر

 سودا، چای سیاه

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *