خورشت پرویی با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورشت پرویی با کینوا :

 

مواد لازم :

کینوا …. نصف پیمانه

آب … ۱ پیمانه

پیاز خرد شده … ۲ عدد

سیر خرد شده … ۲ حبه

روغن زیتون … ۱ قاشق غذاخوری

کرفس خرد شده … ۱ عدد

هویج خرد شده … ۱ عدد

فلفل رنگی قرمز خرد شده … ۱ عدد

کدو خرد شده …. ۱ عدد

گوجه فرنگی خرد شده … ۲ پیمانه

آب سبزیجات …. ۱ پیمانه

زیره …. ۲ قاشق چایخوری

پودر فلفل تند … نصف قاشق چایخوری

پودر گشنیز … ۱ قاشق چایخوری

نمک دریا ….. به مقدار لازم

طرز تهیه :

کینوا و آب را داخل قابلمه روی حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا آب کاملا جذب کینوا شود و به خوبی بپزد. در ماهیتابه دیگر پیاز،سیر و روغن زیتون را اضافه کنید و تفت دهید. کرفس، هویج، فلفل رنگی، گوجه فرنگی، کدو و آب سبزیجات را به مخلوط پیاز اضافه کنید. برای داشتن طعمی بهتر پودر گشنیز، پودر فلفل تند و زیره را به مخلوط اضافه کنید. در آخر تمامی مواد را به کینوا اضافه کنید و از خورشت خود لذت ببرید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *