سوپ کینوا و گل کلم

مطلب را به اشتراک بگذارید

سوپ کینوا و گل کلم :

مواد لازم :

کینوا پخته شده ….. ۲۸۰ گرم

کلم پیچ پخته شده ….. ۲۸۰ گرم

گل کلم آبپز شده ….. ۲۸۰ گرم

آب مرغ یا سزیجات ………. ۲ پیمانه

مرغ پخته ریش ریش شده …. ۱ پیمانه

نمک دریا و فلفل …. به مقدار لازم

طرز تهیه :

روی حرارت ملایم داخل قابلمه آب مرغ یا سبزیجات را اضافه کنید سپس کینوا، کلم پیچ، گل کلم و مرغ ریش ریش شده را که از قبل آماده کرده بودیم اضافه می کنید. در آخر به میزان دلخواهتان نمک دریا و فلفل می ریزید تا سوپ شما خوش طعم شود و به مدت ۲۰ دقیقه منتظر می مانید تا کاملا مواد بپزند. جهت تزئین سوپ، کمی ریحان و روغن زیتون روی آن می ریزید. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *