خوراک ماهی و سیب زمینی مکزیکی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎:‎
فیله ماهی پوست کنده ………………… ‏۴۵۰ گرم
کنسرو گوجه‌فرنگی ………………………‏ ۱ قوطی ۴۰۰ گرمی
سیب‌زمینی ……………………………… ‏۴۵۰ گرم
ذرت ………………………………………‏ ¾ پیمانه
پیازچه بزرگ ……………………………… ‏۲عدد
گشنیز تازه ……………………………….‏ ¼ پیمانه
پودر زیره سبز ……………………………. ‏½ قاشق چایخوری
روغن زیتون ……………………………….‏ ۱ قاشق چایخوری
نمک دانه درشت و پودر فلفل تازه ………. به میزان لازم
طرز تهیه ‏‎:‎
‎می‌توانید بجای کنسرو گوجه‌فرنگی از گوجه‌فرنگی پوست گرفته و خرد‌شده استفاده کنید و اگر ذرت تازه در ‏دسترس نبود از ذرت ‏منجمد استفاده کرده و آن‌را آبپز کنید‎.‎
‎گشنیز‌ها را خرد کنید. سیب زمینی را به صورت ورقه‌های نازک برش دهید و فیله‌ماهی‌ها را به تکه‌های ۴ ‏سانتیمتری برش دهید‎.‎
‎در ابتدا گوجه‌ها، ذرت، زیره سبز و گشنیز خورد شده را درون کاسه‌ای متوسط مخلوط کنید‎. ‎
‎در ظرفی در دار و مناسب جهت استفاده در مایکروویو، مخلوط گوجه فرنگی را همراه با پیازچه‌ها و روغن زیتون ‏ترکیب کنید. نمک و ‏فلفل را اضافه کرده و در ظرف را بپوشانید و در حرارت بالا حدود ۶ دقیقه قرار دهید. ‎
‎‎ ‎بعد از درست شدن سس، مواد را به صورت لایه‌لایه در ظرف مناسب ماکروویو به این صورت می‌چینیم که ابتدا ‏کمی سس ‏سپس لایه زیری سیب‌زمینی باشد که کمی سس گوجه فرنگی که در مرحله قبل آماده شد روی آن ‏می‌ریزیم. لایه بعدی ماهی است ‏که روی آن باقی‌مانده سس اضافه می‌شود. ‎

‎در ظرف را بسته حدود ۹ تا ۱۰ دقیقه در حرارت بالا در ماکرویوو قرار دهید تا ماهی کاملا پخته و سیب ‏زمینی‌ها نرم شوند. و ‏در آخر مواد را با برگ گشنیز تزیین کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوجه فرنگی برای دارندگان گروه خونی O و AB بلامانع، و برای گروه خونی A و B مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *