خوراک گوشت مکزیکی (Cochinita Pibil)

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم‎: ‎
گوشت سردست گوسفند ……………………….‏ ۱۵۰۰ گرم
آب پرتقال …………………………………………. ‏۱ پیمانه
آب لیموترش تازه …………………………………..‏ ½ پیمانه
نمک ……………………………………………….‏ ۱ قاشق چای‌خوری
سرکه سفید ………………………………………‏ ۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا ………………………………………………‏ ۱٫۵ قاشق غذاخوری
آویشن خشک ‏……………………………………‏ ۱ قاشق چایخوری ‏سرخالی
سیر ……………………………………………….‏ ۱ حبه
زیره آسیاب‌شده …………………………………. ¼ قاشق چای‌خوری‎ ‎
پیاز ترش ………………………………………….. به مقدار لازم برای سرو
گشنیز خرد شده …………………………………. به مقدار لازم برای سرو
پرک لیمو ………………………………………….. به مقدار لازم برای سرو
طرز تهیه ‏‎:‎
‎سیر، زیره آسیاب‌شده، پاپریکا و آویشن را با یک گوشتکوب له می‌کنیم تا حالت خمیر مانند به خود بگیرد‎.‎
‎آب پرتقال و لیموترش و سرکه سفید را با خمیری که در مرحله قبل آماده کردیم و نمک مخلوط کنید تا با هم ترکیب ‏شوند‎. ‎
‎گوشت را به قطعات مکعبی ۵ سانتی‌متری برش دهید. چربی‌ها را جدا نکنید؛ چون برای پخت گوشت به آن نیاز ‏پیدا می‌کنید. ‏‏(همیشه می‌توانید بعد از پخت آنها را دور بیاندازید).‏
‎گوشت را در ظرف پلاستیکی، شیشه‌ای یا فلزی بدون لک که با مواد غذایی واکنش نمی‌دهد، قرار دهید، سپس سس ‏بدست آمده از ‏مرحله ۲ را روی آن بریزید‎.‎
‎آنها را خوب مخلوط کنید، در آن را بپوشانید و برای ۶ تا ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت خوب مزه‌دار ‏شود‎.‎
‎فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید‎.‎
‎دو لایه فویل ضخیم را روی ظرف بزرگی که مناسب فر است بکشید یا از ۳ لایه فویل معمولی استفاده کنید. (این ‏غذا به طور ‏سنتی در برگ موز پیچیده می‌شود که مزه فوق العاده‌ای به آن می‌دهد.)
‎گوشت و مایع همراه با آن را داخل ظرف مناسب فر بریزید و فویل را محکم روی مواد بپیچید. ظرف را در فر ‏بگذارید و برای ‏حداقل ۳ ساعت غذا را بپزید. ‎گوشت باید به حدی بپزد که به خود به خود بافت آن از هم جدا شود، ‏بنابراین بعد از ۳ ساعت شروع ‏به چک کردن آن کنید‎.‎
‎وقتی گوشت نرم شد، آن را از فر خارج کنید و فویل را باز کنید. گوشت‌ها را از ظرف خارج کرده و در کاسه‌ای ‏بریزید، سپس ‏آنها را با ۲ چنگال ریز ریز کنید. 
‎به اندازه کافی سس روی گوشت بریزید تا آن را آبدار کنید‎.‎
‎برای سرو می‌توانید گوشت را روی برنج ریخته و آن را با گشنیز و پرک لیمو تزیین کنید‎.‎

‎پیاز ترش‎ ‎یک تزیین سنتی برای این غذا است و اگر آن را دوست دارید، می‌توانید استفاده کنید‎. ‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوشت گوسفند برای گروه خونی A مضر، و برای سه گروه خونی دیگر سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *