ترشی گلپر

مطلب را به اشتراک بگذارید

ترشی گلپر

مواد لازم ‏‎ :‎

سرکه…………………… ۰٫۵ لیتر‎

نمک دریا……………………. قدری‎

سبزی…………………… ۵۰۰ گرم‎

گلپر………………………۵۰۰ گرم‎

سیب زمینی………………۱۰۰ گرم‎

موسیر……………………۱۰۰ گرم‎

ریحان……………………۱۰۰ گرم

طرز تهیه ‏‎ :‎

برای تهیه ترشی گلپر باید از ساقه ای ترد و تازه گلپر استفاده کرد. ساقه های گلپر را خرد می کنیم و روی آنرا مقداری ‏نمک دریا می پاشیم و یک شب می گذاریم بماند تا کمی آب بیندازد بعد آب آنرا خالی می کنیم و مقداری سرکه به حدی که روی ‏گلپر را بگیرد در ظرف می ریزی. سپس گلپر اماده شده را در شیشه می ریزیم و شیشه را با سرکه پر می کنیم‎.

ممکن است لابلای گلپر را مقداری سبزی خرد کرده از قبیل نعناع و ترخان و ریحان بریزیم. درصورتیکه گلپر کمی تلخ ‏باشد انرا با مقداری سرکه کمی می جوشانیم تا تلخی آن گرفته شود و بعد مطابق دستور فوق عمل می کنیم‎ .‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *