ترشی کلم بروکلی

مطلب را به اشتراک بگذارید

ترشی کلم بروکلی

مواد اولیه ‏‎ :‎
کلم بروکلی………………………………….. یک کیلوگرم‎
سیر…………………………………………. یک بوته‎
فلفل سیاه نکوبیده و نمک دریا………………….. هر کدام یک قاشق غذاخوری‎
رنگ خوراکی سبز………………………… به میزان لازم (حدود نصف قاشق چایخوری)‏‎
سرکه……………………………………….. به میزان لازم
طرز تهیه‎: ‎
پاییز فصل انواع ترشی است و در اکثر سفره‌های ما ایرانی‌ها انواع گوناگون آن یافت می‌شود البته هر شهر و روستایی ‏ترشی مخصوص خودش را آماده می‌کند. ترشی کلم بروکلی نیز از جمله ترشی‌های خوشمزه و خوشرنگ است که از تهیه ‏آن لذت خواهید برد‎.‎

کلم‌ها را به اندازه دلخواه خرد کرده و به همراه نمک دریا، فلفل رنگ خوراکی و سیر داخل ظرف دردار ریخته و مواد را با ‏سرکه می‌پوشانیم این ترشی پس از ۲۰ روز آماده است‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف کلم بروکلی برای دارندگان تمام گروه های خونی سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *