ترشی گیلاس

مطلب را به اشتراک بگذارید

ترشی گیلاس

مواد لازم ‏‎ :‎
گیلاس……………………………………..۱ کیلو‎
شکر سفید…………………………………۳ قاشق غذاخوری‎
سرکه……………………………………… ۱/۵ لیتر‎
فلفل سیاه یا سفید درسته………………….. ۱۰ عدد‎
برگ بو و رزماری تاره…………………. تعدادی‎
آب ساده…………………………………… ۱ استکان
طرز تهیه ‏‎ :‎
ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود، سپس گیلاس را داخل شیشه ریخته و ‏لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل بگذارید. آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را نیز بیفزایید، ‏شربت به دست آمده را ۱۰ دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود. مایع را روی میوه ‏بریزید، در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند. پس از ۱۰ روز ترشی قابل استفاده است‎ .‎
نکته آشپزی ‏‎ :‎

از باقیمانده سرکه می توان در انواع سالاد استفاده کرد‎ .‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف گیلاس برای دارندگان گروه خون B بلامانع، و برای دارندگان سه گروه خونی دیگر سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *