ترشی بامیه

مطلب را به اشتراک بگذارید

ترشی بامیه

مواد لازم ‏‎ :‎
بامیه……………………………………. یک کیلو‎
موسیر تازه……………………………..۳ عدد‎
سیر……………………………………..۳ تا ۴ حبه‎
جعفری و ترخون تازه…………………۵۰ گرم‎
نعنا خشک……………………………..۱ تا ۲ قاشق غذاخوری‎
سرکه سفید……………………………..به میزان لازم
طرز تهیه ‏‎ :‎
بامیه ها را بشویید و ساقه شان را کوتاه کنید (خیلی کم کوتاه کنید تا مایع لزجی که درون آن ها است خارج نشود و ترشی ‏حالت لیز پیدا نکند). بامیه ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید و صبر کنید تا آب آن ها خشک شود‎.‎
بامیه ها را به صورت لایه به لایه با سیر، موسیر، جعفری و ترخون تازه و نعناع خشک، داخل یک ظرف شیشه ای تمیز ‏و خشک بریزید. داخل شیشه سرکه بریزید ‌تا حدی که روی مواد را بگیرد. درب ظرف را محکم بندید. در صورت دلخواه ‏می توانید یک عدد کیسه فریزر روی سر شیشه بگذارید و سپس درب آن را ببندید تا هوا نکشد. ۲۰ روز بعد ترشی قابل ‏مصرف است‎.‎
نکات ‏‎:‎
‎* ‎اگر تردی بامیه را دوست ندارید، می توانید قبل از ریختن در شیشه، آن را کمی در آب بجوشانید. سپس در آبکش بریزید ‏تا آب آن برود و بعد از سرد شدن داخل شیشه بریزید‎.‎
‎* ‎حتما موقع پاک کردن، بامیه های زده دار و نصفه را جدا کنید‎.‎
‎* ‎بعضی ها طعم تند سرکه را دوست ندارند و به سرکه، آب هم اضافه می کنند. یادتان باشد برای این ترشی، از آب جوشیده ‏و نمک دریا کمتری استفاده کنید (حدود یک هشتم شیشه).‏
‎* ‎می توانید موسیر و سیر و سبزی ها را اضافه نکنید، ولی پیشنهاد می کنم نعنا خشک را به هیچ وجه حذف نکنید‎.‎

‎* ‎اگر ترشی لیز شد، می توانید آب آن را کاملا دور بریزید و یک بار دیگر با سرکه پُر کنید‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف بامیه برای دارندگان گروه خونی O و A سودمند، و برای دارندگان گروه خونی B و AB بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *