خورش بامیه

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش بامیه

مواد لازم :

  • گوشت گوسفندی……………………………… نیم کیلو
  • بامیه………………………………………… نیم کیلو
  • پیاز………………………………………….. ۲ عدد
  • تمرهندی……………………………………. نصف بسته
  • نمک و فلفل و زردچوبه……………………. به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی………………………….. ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

گوشت را با پیاز و روغن زیتون تفت میدیم. خوب که تفت دادیم کمی زردچوبه و نمک و فلفل اضافه میکنیم و رود آن آب میریزیم تا گوشت با حرارت کم بپزد.
جداگانه کمی روغن زیتون درون تابه میریزیم و رب را تفت میدیم تا خوشرنگ شود. بامیه ها را به رب اضافه میکنیم تا تفت بخورد. شیره تمر هندی را هم به خورش اضافه میکنیم و اجازه میدیم خورش جا بیفتد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *